Sommarfest 2022

SOMMARFEST 2022


Lördagen den 30 juli anordnade Gärdslösa kulturgrupp, tillsammans med Hembygdsföreningen, en sommarfest på Hembygdsgården i Jämjö. I strålande sol och härlig sommarvärme träffades vi kl 16. Kulturgruppens ordförande Joel Schäfer hälsade, tillsammans med Hembygdsföreningens ordförande Ann Nilsson, ett 50-tal personer, både unga och äldre, välkomna.


En tipspromenad med frågor med anknytning till Öland var en populär aktivitet. Det fanns frågor som passade alla åldrar. Flera glada vinnare som utsågs fick ta emot fina priser från olika sponsorer. Andra aktiviter som uppskattades var de olika stationer med möjlighet att testa sina kunskaper i pricksäkerhet m m. Barnens höjdpunkt var säkert fiskdammen där det nappade varje gång!


Ingen behövde gå hungrig eller törstig! Birger Palm och hans assistenter grillade hamburgare och korv. Strykande åtgång på båda alternativen. Det serverades också kaffe, dricka och hembakat kaffebröd som var mycket uppskattat.


Vi tackar alla som kom och bidrog till en härlig eftermiddag tillsammans! Ett stort tack riktas också till våra sponsorer Ica Supermarket, Borgholm, Rogers Bilel o Service och Ök-varuhall